Overlay

Over Mij…

Creatieveling, duizendpoot, georganiseerd.. zijn zo een paar woorden waarmee mensen mij omschrijven. Melissa is de naam, ik houd van gezelligheid, cultuur, een avondje theater of bios en veel meer.

Een ordelijke creatieveling. Of misschien nog wel meer een creatieve ordeschepper. Het is maar hoe je het ziet en waar je behoefte aan hebt. Beide rollen liggen me.

Dat het plannen en ordenen in me zit, bleek al in de schoolbanken. Het was ook precies dat wat ik in mijn eerste banen miste. Maar stilzitten en opgeven is voor mij geen optie. Om de zaken goed te kunnen structureren ben ik opleidingen tot telefoniste/receptioniste en administratief medewerker gaan volgen. Hier vielen de puzzelstukjes steeds meer op hun plaats.

En ook op creatief vlak maakte ik stappen. Toen in het plaatselijke openluchttheater opviel dat ik erg actief was op social media, werd me gevraagd om mee te doen. Met een open mind sloot ik me aan bij het enthousiaste pr- en marketingteam. Daar houd ik me al lang niet meer alleen bezig met social media en sponsoradministratie, ondertussen doe ik ook het websitebeheer en ontwerp ik posters en flyers.

De praktijk is natuurlijk een goede leerschool en met interessante cursussen en trainingen heb ik mijn kennis voortdurend bijgespijkerd. In het theater ontdekte ik ook mijn passie voor fotografie. Enthousiast lerend en werkend vielen de stukjes nog meer op hun plek en vond ik als het ware mijn ideale job uit.

Maar welke naam geef ik die? Personal Assistant, Virtual Assistant, spin in het web.. of toch die creatieve ordeschepper? Mij is het om het even, zolang ik maar dat kan doen waar mijn hart ligt: samen de touwtjes uit de knoop te halen; zorgen voor meer ademruimte op het werk.
Ondertussen heb ik al veel mooie opdrachten mogen uitvoeren. De administratie voor een glossy magazine bijvoorbeeld en de projectorganisatie van een groot theaterstuk. En ook voor kleine klusjes draai ik mijn hand niet om.
Dus kun jij ook wat extra ademruimte gebruiken of heb je een uitdaging waarbij je wat hulp nodig hebt, neem gerust contact met me op. Ik ga de uitdaging graag samen met jou aan!

Melissa

Scroll Up