Overlay

SoMelis want…

Social Media.. wie kent het niet? U heeft er ongetwijfeld al eens van gehoord of bent al zelf actief op Facebook, Pinterest, Twitter en vele andere kanalen. Tegenwoordig gebruiken klanten veel sneller hun mobiele telefoon om informatie in te winnen en producten te kopen, dit maakt het voor bedrijven nog belangrijker om goed gevonden te worden op internet. Naast uw eigen website is Social Media daarvoor een logische volgende stap. Het kan als een verlengstuk van uw bedrijf of als ’visitekaartje’ worden beschouwd. Klanten zijn door uw aanwezigheid op Social Media meer betrokken bij en veel sneller op de hoogte van uw bedrijfsontwikkelingen.

Maar waarom Social Media uitbesteden?
Misschien ben u privé al actief op Social Media en probeert u ook met uw bedrijf hierop aanwezig te zijn. U merkt al gauw dat er toch meer tijd in gaat zitten dan u had gedacht. Van de meeste ondernemers die hun eigen social media ‘erbij’ moeten doen, horen we dat ze te weinig tijd hebben om hun Social Media ook echt goed te doen. Het is namelijk veel werk, want om een goed Social Media profiel neer te zetten, moet u zeer regelmatig nieuwe ‘updates’ plaatsen over uw bedrijf. Een van uw werknemers vragen die iets meer bekend is met Social Media is veelal een volgende stap. Vaak gebeurt dit vrijwillig en buiten werktijd, dit gaat in het begin heel goed maar zwakt steevast toch weer af. Wat nu?

SoMelis biedt hulp!

Een goed Social Media bericht kost tijd, het is meer dan alleen een mooie foto zoeken en een stukje tekst typen. Door Social Media uit te besteden bent u er zeker van dat er genoeg tijd wordt besteed aan het op de kaart te zetten van uw bedrijf, dat er moeite gedaan wordt om een mooie tekst te schrijven en dat dit ook met regelmaat gebeurt. Dit alles terwijl u er zelf geen uren aan hoeft te besteden zodat u en uw medewerkers zich kunnen concentreren op uw eigen werk.

Met SoMelis haalt u voor uw bedrijf meer uit Social Media. Wij werken heel nauw samen met onze klanten omdat we graag een positieve toevoeging willen zijn voor hun bedrijf. Wij hebben aandacht voor u en samenwerking met u staat ook heel hoog in ons vaandel. Door regelmatig onderling contact zijn we op de hoogte wat er gebeurt en kunnen we een gedegen Social Media plan opzetten en uitvoeren. Daarnaast kunnen we regelmatig bij u op locatie komen en zijn we niet alleen mobiel en per e-mail te bereiken, maar ook via Whatsapp.

Welke hulp kan ik verwachten?

SoMelis kan u helpen vanaf het opzetten van een Social Media account tot het volledig beheren ervan. Als eerste komen we bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Want om goede ondersteuning te kunnen bieden willen wij graag weten wie u bent, wat voor pracht bedrijf u heeft en hoe uw klantenkring er uit ziet zodat we kunnen bepalen in hoeverre u al aanwezig bent op Social Media en welk Social Media kanaal het beste bij u past. Uit dit kennismakingsgesprek maken we een plan van aanpak.

Om u een idee te geven van onze diensten:

  • het plaatsen van berichten op Social Media kanalen naar keuze
  • webcare (reageren op klantvragen en opmerkingen)
  • Wij werken alleen met originele foto’s van uw bedrijf, door u aangeleverd of door ons gemaakt.
  • maandelijks een rapportage

Wij zijn zowel telefonisch, via e-mail of via Whatsapp te bereiken en komen wij ook als nodig is op locatie. Dit pakket is verder altijd naar wens uit te breiden of te veranderen. Wij kunnen uw aanwezigheid op internet altijd intensiveren, dit is iedere maand aan te passen. Een andere mogelijkheid is het adverteren/promoten van berichten op Social Media, ook dat is op ieder moment bespreekbaar.

Tenslotte, vraag uzelf of uitbesteden van Social Media aan SoMelis het u waard is:

  • Hoeveel uur per week bent u of uw collega nu kwijt aan Social Media?
  • Wat levert het u op als al die uren ingezet kunnen worden voor uw eigen werk?
  • Hoeveel zin heeft u erin en hoeveel inspanningen kost het u doordat Social Media op uw schouders liggen?

De antwoorden op deze drie vragen laten u snel zien dat uitbesteden een slimme keuze is.

Ben u nieuwsgierig geworden naar wat SoMelis voor uw bedrijf kan doen, of wilt u meer informatie?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier of geef ons een belletje of appje.

Scroll Up